Frank Verschuur studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 1985 wordt Frank Verschuur organisatieadviseur om samen met mensen gedreven vanuit passie te kunnen werken aan een organisatie die zin en betekenis geeft aan hun werk met goede resultaten. Hij begeleidt organisaties bij complexe veranderprocessen in de industrie, overheid, dienstverlening, openbaar vervoer, onderwijs en zorg. Van visieontwikkeling, tot het ontwerpen en invoeren van organisatiestructuren, inrichtingen van besturing en het begeleiden van cultuur- en gedragsveranderingsprocessen. Daarbij past hij uitgekiende werkvormen toe, waarbij medewerkers uit alle geledingen – van de boardroom tot aan de medewerkers op de werkvloer – worden betrokken.

Na zijn werkzaamheden voor Bureau Van Spaendonk en Adviesgroep Koers, richt hij in 1991 zijn eigen bureau op; vanaf 2010 werkt hij als zelfstandig adviseur onder de naam VieR Organisatie Innovatie, samen in een netwerk van collega-adviseurs.
Hij is daarnaast verbonden aan het SIOO, voor de opleiding ‘Designing Complex Organisations’ en is hij als docent voor de Masteropleiding ‘Master in Management & Innovation’ verbonden aan Pro Education.

U kunt Frank bereiken op telefoonnummer 06 – 812 99 176