Frank Verschuur (1957) studeerde bedrijfskunde aan de TU Eindhoven en is organisatieontwerper en veranderkundige. Hij werkt als organisatie-adviseur, sparringpartner, coach en verandermanager voor organisaties die zich willen vernieuwen.

Hij was medeoprichter van Rubicon Advies voor Organisatie Dynamiek en begeleidde complexe veranderprocessen in grote organisaties in bedrijfsleven, overheid en semi-overheid. 

Vanaf 2010 werkt hij als zelfstandige onder de naam VieR Organisatie Innovatie en begeleidt hij organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe organisatievormen in onderwijs, zorg en organisaties bij de aanpak van patiënten- en burgerparticipatie alsmede de samenwerkingsverbanden tussen deze organisaties op regionaal niveau. Daarnaast werkt hij als docent voor diverse opleidingsprogramma’s, zoals SIOO, Master in Management en Innovatie, AOG, Hanze Hogeschool Management in de Zorg.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij meerdere boeken en artikelen geschreven over ontwerpen en de aanpak van complexe veranderprocessen.

U kunt Frank bereiken op nummer 06-81299176