Brend Seinen (1971) werkt als trainer en coach met mensen in persoonlijke en organisatie-veranderingsprocessen. Hij vindt het leuk om mensen individueel en in groepsverband verder te helpen in processen die ze zelf en met elkaar hebben. Veiligheid, begrip, acceptatie en contact zijn sleutelwoorden in zijn manier van werken.
Brend streeft erna om mensen bij hun vermogen te brengen dat zij zichzelf motiveren en verantwoordelijkheid nemen voor hun keuze(s). In individuele coaching leidt dit ertoe dat zij (weer) zelf met werk of privé gerelateerde problemen kunnen omgaan, deze oplossen en herhaling leren voorkomen. In groepsverband begeleidt Brend mensen vaak naar het ervaren van veiligheid in een groep. De energie die mensen te besteden hebben gaat dan niet meer zitten in onderhuidse conflicten, interpersoonlijke stress of andere energieslurpers, maar in het werk. In deze veilige sfeer begeleidt Brend vervolgens de manager in het maken van afspraken over ieders bijdrage aan het groepsdoel. Dit zijn afspraken waar mensen zich door vrijheid van keuze ook daadwerkelijk verantwoordelijk voor voelen en deze dus ook nakomen.
Brend studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Nijmegen. Vervolgens werkte hij 10 jaar bij de ST-Groep in projecten bij de zorg, zakelijke dienstverlening, bouw, industrie en overheid. Begin 2009 startte hij “Passie in Bedrijf” van waaruit hij zijn huidige activiteiten vorm geeft.
U kunt Brend bereiken op telefoonnummer 06-28901985.