Menu

Ronde tafel conferentie

  • Informatie
  • Bel mij terug
  • Stuur door
Een ronde tafelconferentie is een manier om in grote groepen een effectieve dialoog te voeren. Op een uiterst effectieve wijze kan door de gehele groep gewerkt worden aan de gezamenlijke beeldvorming, oordeelsvorming en besluitvorming over diverse onderwerpen van een organisatievernieuwingsproces. Door de actieve participatie ontstaat niet alleen snelheid, maar ook partnership in termen van draagvlak en gedeelde verantwoordelijkheid voor de organisatievernieuwing.

Afhankelijk van de vraagstelling kan de ronde tafelconferentie gebruikt worden voor diverse onderwerpen. In zijn meest complete vorm wordt een reeks van conferenties in een korte periode georganiseerd die alle fases van het vernieuwingsproces omvatten. Naast deze complete reeks kunnen ook de afzonderlijke onderwerpen in een ronde tafelconferentie behandeld worden.

Bij een ronde tafel conferentie is het belangrijk dat er wordt gewerkt met maximale gemixte groepen en dat de dialoog centraal staat in plaats van discussie.

Ik wil teruggebeld worden over "Ronde tafel conferentie"

Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u de onderstaand tekens in het vak ernaast in te vullen
 

Attendeer iemand op Ronde tafel conferentie

Wilt u iemand attenderen op het instrument Ronde tafel conferentie? Vul onderstaande gegevens in en de informatie inclusief een link naar dit instrument wordt per direct verstuurd.

Om onderscheid te maken tussen SPAM en handmatig ingevulde formulieren dient u de onderstaand tekens in het vak ernaast in te vullen